Kora :
     
6 belanaca
6 kasika secera
5 kasika mlevenih pecenih lesnika
2 kasike brasna
Fil: :
     
18 zumanaca
10 kasika secera
10 kasika brasna
250 grama margarina
250 gr secera u prahu
200 gr cokoladnog napitka u prahu
1 l mleka
Fil 2: :
     
300 gr slag krema
5 dl mineralne vode
300 gr pecenih ,krupnije mlevenih, lesnika
Preliv za kore: :
     
300 gr crne cokolade
125 gr margarina
Priprema:
Umutiti dobro belanca sa secerom pa dodati lesnike i secer. Masu sipati u
 pleh oblozen papirom za pecenje i ispeci tako 3 kore,na temperaturi od 
180 stepeni.
Kad se kore ispeku i ohlade,preliti ih sa 300 grama cokolade otopljene 
na pari sa pola margarina. Ostaviti da se cokolada stegne. 
18 zumanaca umutiti sa 10 kasika brasna i malo hladnog mleka odvojenog 
od 1 l. Ostatak mleka sataviti da se skuva sa 10 kasika secera. U 
provrilo mleko dodati zumanca sa brasnom i mlekom i dobro mesati da ne 
zagori. Ostaviti da se skoroz ohladi.
U hladno umutiti razradjen margarin sa 250 grama secera u prahu i 200 grama cokoladnog praha.
Posebno umutiti 300 grama slag krema sa mineralnom vodom,da bude cvrst. Dodati lesnike i promesati.
Filovati kore: cokolada,braon fil,slag i tako dok se ne utrose sve tri kore. 
Ukrasiti po zelji.
 

 
 
Andrijana, nadam se da ti neće biti teško da svratiš do mene Da se igramo: http://nastinipeksimeti.blogspot.com/2013/08/da-se-igramo.html
ОдговориИзбриши