Andrijana |
Kore :
400 grama psenicnog brasna
180 grama masti
100 grama secera
jedno zumance
malo mleka
Nadev :
1/2 litre mleka
3 kasike secera
4 kasike brasna
300 grama maslaca
300 grama secera u prahu
3 stangle cokolade
Glazura: :
4 stangle cokolade
50 grama maslaca
U medjuvremenu skuvati u mleku kristal secer i brasno,pa kada se masa ohladi dodati maslac umucen sa secerom u prahu i rastopljenom cokoladom.
Ovim nadevom filovati kore i preliti ih glazurom od rastopljenog maslaca i cokolade.
Umesto masti,mozete upotrebiti margarin.
Prijatno!
Kako su dobre, bravo domaćice!!!
ОдговориИзбришиPredivan kolač draga Andrijana!!
ОдговориИзбришиuf, divan čokoladni kolač!
ОдговориИзбришиDivne čokoladne kocke, a glazura od čokolade je perfektna...
ОдговориИзбришиDivne su ti draga!!!Bas bih se posluzila.Ja ove korice ipak vise volim da pravim s mascu!Pozdrav:)))
ОдговориИзбриши