недеља, 14. новембар 2010.
Slane kukuruzne krofne
Sastojci:
4 jaja
kasicica soli
2 kasike pavlake
pola case jogurta
pola case tople vode
1 casa ulja
1 casa psenicnog brasna
2,5 case kukuruznog griza
prasak za pecivo
300 grama sitnog sira
Umutiti jaja i kasicicu soli pa postepeno dodavati ostale sastojke,smesa treba da bude homogena i ne previse gusta. Na kraju dodati sitan sir i lagano promesati kasikom. Masu sipati u kalupe namazane uljem... Peci na 200 stepeni oko 15 minuta,do fine zute boje.
Fine su i mekane a mogu se jesti i sutradan jer su neodoljive...
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Volim recepte sa kukuruznim grizom. Možda ih već isprobam za večeru :))
ОдговориИзбришиNaravno. Hvala!
ОдговориИзбришиI ovo zvuci odlicno, sigurna sam da bi mi se dopalo :)
ОдговориИзбриши