Testo :
3 jaja
5 soljica od crne kafe secera
5 soljica jogurta
3 soljice ulja
9 soljica brasna
1 prasak za pecivo
na vrh kasicice sode bikarbone
2 kasike kakaoa u pola smese
Glazura :
100 grama cokolade
4 kasike ulja
Polovinu mase izliti u
pleh oblozen papirom za pecenje a u drugu polovinu mase dodati kakao.
Promesati,sjediniti i sipati preko zute mase.
Kolac peci na srednjoj temperaturi oko pola sata i proveravati cackalicom da li je dovoljno pecen iznutra.
Gotov,prohladjen kolac preliti glazurom od cokolade.
Vrlo interesantni sastojci.Probacemo:)
ОдговориИзбришиJako dobar, domaći kolač:)))Pozdrav
ОдговориИзбришиVolim ovakve kolace,kao mramorni kolac.Super je draga!!!!
ОдговориИзбриши